Restaurang



Restaurang och Café i lantlig miljö
Meny hittar du längst ned på denna sidan.
Med enkel mat men med noga utvalda råvaror vill vi visa alla härliga råvaror som finns i Blekinge. Fisk, nötkött från naturbetesdjur och det så goda viltköttet. Tillsammans med fantastiskt fina grönsaker som odlas i vårt landskap från öst till väst. Vår filosofi är närodlat och gärna ekologiskt. På så vis vill vi bidra till biologisk mångfald och behålla vårt öppna landskap. Vi vill att drycken ska vara producerad med samma omtanke som de blekingska råvarorna. Mycket av drycken vi serverar kommer från lokala producenter, lokala mikrobryggeri och vinimportörer.
Gillar du det du äter hoppas vi att ni vill tillaga det hemma också. De flesta av råvarorna kan du köpa med dig hem från vår gårdsbutik. Våra kockar hjälper dig gärna och ger tips med tillagning.
På Äggaboden äter du säsongsbetonad mat lagad från grunden i en skön och lantlig gårdsmiljö.
Öppettider restaurang:
lördag-söndag 11:30-15:00
Påskhelgen 7-9 april, läs mer och boka här >
Vi har alltid drop-in-platser i restaurangen men det kan också vara bra att boka bord. Välkommen!
Boka bord här >