fbpx

Restaurang

Restaurang och Café i lantlig miljö

Med enkel mat men med noga utvalda råvaror vill vi visa alla härliga råvaror som finns i Blekinge. Fisk, nötkött från naturbetesdjur och det så goda viltköttet. Tillsammans med fantastiskt fina grönsaker som odlas i vårt landskap från öst till väst. Vår filosofi är närodlat och gärna ekologiskt. På så vis vill vi bidra till biologisk mångfald och behålla vårt öppna landskap. Vi vill att drycken ska vara producerad med samma omtanke som de blekingska råvarorna. Husets viner importeras av vår kock Bo Svensson, i huvudsak ekologiska viner. Det är så lite som egentligen behövs för att göra oss glada. En god måltid och vacker natur är ett par av dessa glädjeämnen. Här finner du båda.

Gillar du det du äter hoppas vi att ni vill tillaga det hemma också. De flesta av råvarorna hittar du i vår gårdsbutik. Våra kockar hjälper dig gärna och ger tips med tillagning.

På Äggaboden äter du säsongsbetonad mat lagad från grunden i en skön och lantlig gårdsmiljö.

Varmt välkommen till oss på Äggaboden!

På gång just nu i restaurangen: 
Öppet för lunch torsdag-söndag
Julmiddagar med start 26/11 – Boka och läs mer >

Vår meny

Dagens torsdag - fredag v. 48
Bräserad griskind
med rostade rotsaker och smörad äpplebuljong
125:-
Risotto
med rödbeta, getost, mandel och äpple
125:-
Lördag - söndag v. 48
Bräserad griskind
med rostade rotsaker och smörad äpplebuljong
155:-
Risotto
med rödbeta, getost, mandel och äpple
155:-

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer