Gårdsbutik

Vår gårdsbutik

Äggaboden är en gårdsbutik ni kan besöka i Gärestad by utanför Ronneby, Blekinge. Vi startade 1994 och gården vi har är placerad i en genuin lantlig miljö med både höns som sprätter omkring på gården och de två grisarna Signe & Selma. I butiken kan man ta sig en kopp kaffe ute i vårat orangeri eller trädgård där ni kan njuta av utsikten över ängarna. Ni hittar oss precis intill E22, avfart 56.

CARL JAN GRANQVISTS HÄRLIGA OMDÖME OM VÅR MAJONNÄS

I gårdsbutiken säljer vi närproducerade, krav och ekologiska produkter, främst från Blekinge men också en del från angränsande landskap som Småland, Öland och Skåne. I vårt landskap finns enligt tradition många odlare inom trädgårdsnäringen, vi vill lyfta fram de blekingska odlarnas produkter och mathantverk. Vi har en nära relation med våra leverantörer & odlare, och vi hämtar alltid råvaran direkt hos odlaren. Viltköttet ni hittar i butiken kommer alltid från Blekinges skog, samtidigt som vi har kött från naturbetesdjur som är KRAV-märkt.  Äggen kommer från våra egna hönor och har ni tur så kan ni finna Anna-Lenas egen majonnäs på hyllorna som Carl Jan beskrev i samband med vårt deltagande i Sveriges skönaste gårdar: som en rejäl sommarkyss. Varmt välkomna till oss på Äggaboden!

Vill du veta mer

Peter Fransson
Ägare
0708 361 422
info@aggaboden.se
Anna-Lena Fransson
Ägare
0733 30 70 71
info@aggaboden.se

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer