Gårdsbutik

Vår gårdsbutik

Äggaboden är en gårdsbutik du kan besöka i Gärestad by utanför Ronneby, Blekinge. Vi startade redan 1994 och gården vi har är placerad i en genuin lantlig miljö. Gårdsbutiken kompletteras med vår restaurang där du kan äta lunch, fika och middag. Vi finns 5 minuter från avfart 56 på E22:an, en perfekt avstickare och rastplats du måste besöka om du är på genomresa i Blekinge! 

I gårdsbutiken säljer vi närproducerade, krav och ekologiska produkter, främst från Blekinge men också en del från angränsande landskap som Småland, Öland och Skåne. I vårt landskap finns enligt tradition många odlare inom trädgårdsnäringen, vi vill lyfta fram de blekingska odlarnas produkter och mathantverk.

Vi har en nära relation med våra leverantörer & odlare, och vi hämtar råvaran direkt hos bonden och odlare. Viltköttet som du hittar i vår butik kommer från Blekinges skog, samtidigt som vi har kött från naturbetesdjur som är KRAV-märkt. Äggen kommer från våra egna hönor.

Varmt välkomna till oss på Äggaboden!

Vill du veta mer

Peter Fransson
Ägare
0708 361 422
info@aggaboden.se
Anna-Lena Fransson
Ägare
0733 30 70 71
info@aggaboden.se

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer