Påsk

Långfredagen

Tre-rättersmeny, kvällservering 17-21

Förrätter
Laxtartar med laxrom och fänkålssallad med apelsin
Sallad med gulbetor, parmesan, rostade solroskärnor och olivolja

Varmrätter
Lammytterfilé från Werstorps gård alternativt
Kycklingfilé från Fridshill
med örttäcke, rosmarinstuvade svartrötter, sky och timjanspotatis med feta

Grillad piggvar med örthollandaise, potatisterrin och mangold

Desserter
Frusen äggtoddy
Tårta med hallon- och fläderblomsmousse

Varmrätt 295 kr
Varmrätt + förrätt/dessert 420 kr
Förrätt + varmrätt + dessert 520 kr

Påskafton

Tre-rätters meny, kl 12-16

Förrätter
Laxtartar med laxrom och fänkålssallad med apelsin
Sallad med gulbetor, parmesan, rostade solroskärnor och olivolja

Varmrätter
Lammytterfilé från Werstorps gård alternativt
Kycklingfilé från Fridshill
med örttäcke, rosmarinstuvade svartrötter, sky och timjanspotatis med feta

Grillad piggvar (fiskad av Bengt Larsson) med örthollandaise, potatisterrin och mangold

Desserter
Frusen äggtoddy
Tårta med hallon- och fläderblomsmousse

Varmrätt 295 kr
Varmrätt + förrätt/dessert 420 kr
Förrätt + varmrätt + dessert 520 kr

Påskdagen

Buffé 13-16, 450 kr

Förrättssbuffé med soppa och snittar

Varmrättsbuffé med bland annat två olika sorters potatis, påskpaj, lammstek och färsbiffar, olika sorters lax, sillar, varmrökt kött och ägg.

Dessertbuffé med pannacotta, chokladmousse, päronbiskvier, påsktårta och godis

Annandag Påsk

Lunchservering 11-16

Enklare meny.

Välkomna in på logen!

Publicerades: 25 januari 2018

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer