påskhelgen 7-9 april

PÅSK PÅ ÄGGABODEN

Välkommen att fira påsk på Äggaboden i Gärestad by! Bjud med familj, släkt och vänner för god mat och dryck i lantlig miljö. Långfredagen har vi öppet kvällstid och serverar a la carte-meny från 16:00-21:00. Dagtid lördag och söndag serverar vi lunchmeny som du hittar nedan, öppet för lunch 11:30-15:00. Vi har drop-in i mån av plats, men boka gärna bord för att säkra plats. Välkommen!

ÖPPETTIDER RESTAURANG PÅSK 7-9 APRIL
Långfredagen 16:00-23:00 (kök 16:00-21:00)
lördag & söndag 11:30-15:00
Annandag påsk stängt

BOKA BORD
Drop-in i mån av plats. Boka bord för att säkra plats!
Boka bord via bokning@aggaboden.se eller direkt via vår hemsida här >

 

KVÄLLSMENY LÅNGFREDAG 16:00-21:00
Förrätter/tilltugg:
– Charkbricka – chark, saltrostad mandlar, levain, ostar, grillad paprika, chips 100:-
– Snacks – chips och rostade mandlar 60:-

A la carte:
– Confiterad lammstek med chimichurri, rostade betor, svartkålschips och fetaost från Abbes 240:-
– Vit Fisk med brynt smör, gräddfil, bakat ägg, dill, picklad rödlök, kavringsmulor och potatis 220:-
– Ceasarsallad (Kan göras som veg med halloumi) 180:-

Efterrätter:
– Citrontarte 90:-
– Creme brûlée med saltrostad mandel och bär 90:-

 

LUNCHMENY LÖRDAG-SÖNDAG 11:30-15:00

– Äggabodens räkmacka 155:-

– Eggs Benedict 155:-

– Ceasarsallad (kan göras vegetarisk med haloumi) 165:-

– Risotto med varmrökt fläsk (kan göras vegetarisk med haloumi) 135:-

– Silltallrik 135:-

Efterrätter:
– Citrontarte 70:-

– Creme brûlée med saltrostad mandel och bär 70:-

 

BOKA BORD >

Publicerades: 1 mars 2023

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer