HÖSTMARKNAD 15-16 okt

Efter några års uppehåll pga pandemin är vi äntligen tillbaka med vår höstmarknad på Äggaboden! Smak och upplevelse, folkligt och festligt i genuin gårdsmiljö i Gärestads by. Du kommer att kunna besöka ett 50-tal utställare i form av producenter, hantverkare och mathantverkare på gården. Ta chansen att upptäcka och prata med många av våra leverantörer till både gårdsbutiken och restaurangen, samt flera andra lokala aktörer. Vi är i slutet av skördesäsong så passa på att handla frukt, bär och grönsaker från vår gårdsbutik. Du hittar fina och goda presenter och kanske till och med julklappar på marknaden. I brygghuset bakas och säljs bröd från stenugnsbagarna i Gökadal.

I vår restaurang serveras lunch och fika. I trädgården serveras vedugnsbakad pizza! I restaurangen kommer du även att kunna träffa lokala vingårdar samt ölbryggeri där du kan köpa smakprov på öl och vin.

Yxnarums ryttarförening och Ponnybus från Inglatorp kommer också på besök och erbjuder ponnyridning för barnen.

DATUM: 15-16 oktober 2022

TID: 11-16 båda dagarna

PRIS: Fri entré
Parkeringsavgift 20 kr går oavkortat till Listerby IK

Tips! Konstnären Susanne Demåne har också öppet lördag och söndag i både trädgård och ateljé. Väl värt ett besök! Du hittar henne vid Edestads kyrka, bara några kilometer från oss i Gärestad.

Publicerades: 15 september 2022

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer