HÖSTMARKNAD 14-15 okt

Välkommen till Äggabodens årliga höstmarknad! Smak och upplevelse, folkligt och festligt i genuin gårdsmiljö i Gärestads by. Du kommer att kunna besöka ett 50-tal utställare i form av producenter, hantverkare och mathantverkare på gården. Ta chansen att upptäcka och prata med många av våra leverantörer till både gårdsbutiken och restaurangen, samt flera andra lokala aktörer. Vi är i slutet av skördesäsong så passa på att handla frukt, bär och grönsaker från vår gårdsbutik. Du hittar fina och goda presenter och kanske till och med julklappar på marknaden. I brygghuset bakas och säljs bröd från stenugnsbagarna i Gökadal.

I vår restaurang serveras både lunch och fika. I trädgården serverar vi vedugnsbakad pizza och vår vinleverantör Pompette öppnar vinbar i trädgården.

För barnen kommer det arrangeras bland annat ansiktsmålning och ridning!

DATUM: 14-15 oktober 2023

TID: 11-16 båda dagarna

PRIS: Fri entré
Parkeringsavgift 20 kr går oavkortat till Listerby IK

Tips! Konstnären Susanne Demåne har öppnar också upp sin ateljé och trädgård denna helg. Väl värt ett besök! Du hittar henne vid Edestads kyrka, bara några kilometer från oss i Gärestad.

Publicerades: 28 augusti 2023

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer