fbpx

Restaurang

Restaurang och Café i lantlig miljö

Aktuell meny hittar du längst ned på denna sidan.

Med enkel mat men med noga utvalda råvaror vill vi visa alla härliga råvaror som finns i Blekinge. Fisk, nötkött från naturbetesdjur och det så goda viltköttet. Tillsammans med fantastiskt fina grönsaker som odlas i vårt landskap från öst till väst. Vår filosofi är närodlat och gärna ekologiskt. På så vis vill vi bidra till biologisk mång fald och behålla vårt öppna landskap. Vi vill att drycken ska vara producerad med samma omtanke som de blekingska råvarorna. Husets viner importeras av vår kock Bo Svensson, i huvudsak ekologiska viner. Det är så lite som egentligen behövs för att göra oss glada. En god måltid och vacker natur  är ett par av dessa glädjeämnen. Här finner du båda.

Gillar du det du äter hoppas vi att ni vill tillaga det hemma också. Råvarorna finns i butiken. Kockarna Lorenzo, Tobias och Bosse hjälper dig gärna och ger tips med tillagning. I restaurangen anordnar vi vinprovningar, julmiddag med julens smaker, musikkvällar samt konstutställningar. Håll utkik vad som är aktuellt under kategorin evenemang.

På Äggaboden kan du äta lunch och fika i en skön och lantlig gårdsmiljö, veckans meny finner du här nedan. Du kan sitta i trädgården, orangeriet eller i restaurangen på logen. Hos oss äter du säsongsbetonad mat lagad från grunden.

Varmt välkommen till oss på Äggaboden!

 

TripAdvisor

Vår meny

Alla hjärtansdag
Förrätt
Handskalade räkor med rostad levain, fänkålsmajonnäs, gemsallad och vinaigrette på hasselnöt och äpple
:-
Varmrätt, välj mellan:
Grillad flundra med brynt mandelsmör, syltad endive, potatis dill och citron
:-
Bräserad högrev med glaserade lökar, potatismos med linser, skånsk alpost, dill och citron
:-
Dessert
Triss i chokladtryffel
495kr/395kr för take away:-

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer