fbpx

Påskveckan

Gårdsbutiken

Påsken närmar sig och trots att vi kanske inte kan umgås som vi tänkt vill man väl ändå ha något gott att äta till påskfirandet. Vi har som vanligt fyllt gårdsbutiken med mat och råvaror från våra lokala bönder och producenter i Blekinge.

De första tomaterna från Elleholm i Karlshamn har äntligen kommit och de allra godaste gurkorna från Gummagården! Både stor gurka och de små smakrika Pepelino-gurkorna.
Våra höns värper som vanligt de allra godaste äggen och vill du ha lättskalade ägg är ett tips att du handlar påskäggen redan nu. Supergod sill från Hörvik och lax från Blomlöfs. Bröd från Andréns bageri kommer redan på skärtorsdagen, beställ gärna i förväg!

Vill du ge bort en påskpresent så hjälper vi dig gärna. Vi har fått in flera fina emaljkoppar och kannor från Kockums Jernverk!

Om du har svårt för att komma och handla så plockar vi gärna ihop en kasse enligt din beställning och levererar till dörren (gäller endast i Ronneby). Du kan som vanligt hämta ägg i vår nya drive-thru, under ordinarie öppettider. Det går även bra att hämta din påskkasse via vår drive-thru om du föredrar det – kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Öppettider gårdsbutiken
Mån-tors: 11-17
Långfredagen: stängt
Påskafton & Påskdagen: 11-15
Annandag Påsk: stängt

Restaurangen

Tyvärr kommer vi inte att öppna restaurangen till påsk som vi planerat. Vi bygger just nu om i köket och leveranserna har inte kommit som planerat, därför blir allt försenat.

Istället kommer vi att flytta fram vårt premiärdatum till den 18/4 med en vinprovning. Då räknar vi med att vårt nya restaurangkök ska vara helt klart, som våra kockar har sett fram emot det här!

Läs mer om vår vinprovning här >>

Publicerades: 2 april 2020

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer