Långfredagen – Kvällsöppet
Välkomna till Äggaboden på påskmiddag!
Långfredagen serverar vi 3-rättersmeny i restaurangen.
Vi har kvällsöppet mellan 18.00-22.00.
Förrätter
– Tre olika sorters sill, ost, smör och knäckebröd.
– Äggcocotte med varmrökt älg.
Varmrätter
– Skånsk anka med korallins från Gotland, brunoise och anksky.
– Piggvarsfilé, fiskad av Bengt Larsson, med ekologiska skogschampinjoner, potatisterrine med örter och dragonsmörsås.
Dessert
– Frusen Äggtoddy
– Påsktårta
Pris:
Varmrätt 325 kr (1-rätt)
Varmrätt + Förrätt/Dessert 450 kr (2-rätters)
Förrätt + Varmrätt + Dessert 550 kr (3-rätters)
Bokning & frågor:
Mail: info@aggaboden.se
Tele: 0457-36142
Begränsat antal platser, bokning krävs.
Publicerades: 7 april 2019