Långfredagen – Kvällsöppet

Välkomna till Äggaboden på påskmiddag!
Långfredagen serverar vi 3-rättersmeny i restaurangen.
Vi har kvällsöppet mellan 18.00-22.00.

Förrätter 
– Tre olika sorters sill, ost, smör och knäckebröd.
– Äggcocotte med varmrökt älg.

Varmrätter
– Skånsk anka med korallins från Gotland, brunoise och anksky.
– Piggvarsfilé, fiskad av Bengt Larsson, med ekologiska skogschampinjoner, potatisterrine med örter och dragonsmörsås.

Dessert
– Frusen Äggtoddy
– Påsktårta


Pris: 
Varmrätt 325 kr (1-rätt)
Varmrätt + Förrätt/Dessert 450 kr (2-rätters)
Förrätt + Varmrätt + Dessert 550 kr (3-rätters)

Bokning & frågor: 
Mail: info@aggaboden.se
Tele: 0457-36142

Begränsat antal platser, bokning krävs.

Publicerades: 7 april 2019

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer