Kvällsöppet À la carte 12/11

Kvällsöppet À la carte

Innan julmiddagarna drar igång kommer vi att ha kvällsöppet i restaurangen varje fredag från och med 5/11. Varje fredag serveras en À la carte-meny med förrätt, varmrätt och dessert. Du bestämmer själv hur många rätter du vill äta eller om du bara vill komma förbi för ett glas vin.

Bjud med kollegorna på en after work nu när vi äntligen kan träffas ordentligt eller bjud med familj och vänner för att fira något ni missat.

 

meny

Förrätter

-Blomkålssoppa med räkor, rostad purjo och valnöt/med sikrom 95/135:-

-Vilttartar med svamp, pepparrot, brynt smör, rostad kavring, krasse och fänkålsmajonnäs 110:-

 

Huvudrätter

-Rostad sötpotatiscréme med rostad spetskål, linser, kapris och schalottenlök 195:-

-Skaldjurspasta på musslor, räkor, havskräfta, citron, persilja och vitlök 220:-

-Rimmad fläskbog med rotmos, smörad äpplebuljong, syrade senapsfrön och persilja 195:-

-Rosastekt hjortinnanlår från Johannishus Gods med smörkokt spetskål, parmesan, stompad potatis med citron, svartpeppar och syrlig sky 275:-

 

Desserter 

-Vit caprin från Framtida bruks gårdsmejeri med inkokt päron och hasselnöt 85:-

-Björnbärskompott med frozen yoghurt, lemoncurd, rostad vit choklad och lakrits 110:-

Boka bord

bokning@aggaboden.se eller 0457-36142

Drop-in i mån av plats.

Publicerades: 7 oktober 2021

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer