Kvällsöppet med 3-rättersmeny

I höst har vi kvällsöppet med 3-rättersmeny alla fredagar. Vår kock Lorenzo sätter ny meny varje fredag. Allt är lagat från grunden med lokalproducerade råvaror.

Meny fredag 18/10

Förrätt:

– Laxtartar på tunt bergaknäcke med pepparrotsmajonnäs, selleri och granatäpple 120 kr

– Oxtartar med parmesancreme, jordärtskockschips och lök i balsamico 135 kr

Varmrätt:

– Viltburgare med lingon- och timjanmajonnäs, lök och palsternackchips 195 kr

– Stekt lax med sesamfrön purjolökspuré, citroncreme, och fänkål 195 kr

– Lammlägg med rotselleripuré, lammsky, och grönsaker 225 kr

Dessert:

– Chokladsufflé 115 kr

 

Bokning och frågor:

Mail: info@aggaboden.se

Tele: 0457-36142

Publicerades: 13 oktober 2019

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer