fbpx

Champagnefredag

 

Fira in helgen med bubblor hos oss på Äggaboden. Varje fredag i sommar bjuder vi in till champagnekväll i restaurangen. Vi serverar en välkomponerad meny med bland annat ostron, havskräftor och havsabborre, mat som passar extra bra att avnjuta ihop med ett glas bubbel. Det där som ger dig det lilla extra en sommarkväll.

Du hittar såklart annat än champagne i baren! Vill du bara dyka upp för ett glas vin eller en öl från vår nya trädgårdsbar är du varmt välkommen. I baren hittar du öl från lokala bryggerier, samt utvalt vin och bubbel. Bjud med kompisar, kollegor eller familj för att spela boule på vår nya boulebana i trädgården.

Livemusik med duon Tuva och Jacob fredagen 30/7 och 6/8.

Vid regn har vi gott om plats i restaurangen och orangeriet. 

Välkommen!

 

Meny

Förrätter

Ostron

Variant på löjromstoast med rostad kavring, picklad lök, majonnäs och brynt smör

Gratinerade havskräftor med parmesan, citron, aioli och rostad levain

 

Varmrätter

Grönsaksknyte på färskpotatis, morot, betor, skånsk alpost, örter, smör, vitlök, hummus och myntayoghurt

Grillad piggvar från Bengt Larsson, med brynt mandelsmör, kapris, citron, lök och rostade primörer

Hängmörad skånsk ryggbiff med potatis, rökt chilimajonnäs och gremolata

 

Dessert 

Citronpossette med flädermarinerade jordgubbar, mandel- och lakritssmul

 

Bokning

Mail: bokning@aggaboden.se (ange antal personer)

Bra att boka bord för att garantera plats.

 

Datum & tid

Kvällsöppet mellan 18:00-22:00

30/7 – 6/8 – 13/8

Den 30/7 och 6/8 bjuder vi även på livemusik, jazziga toner av Tuva Gustavsson och Jacob Stribrny. Musik från 20.30.

Publicerades: 30 juni 2021

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer