Kvällsöppet À la carte 5/11

restaurang dukning

Kvällsöppet i restaurangen

Innan julmiddagarna drar igång kommer vi att ha kvällsöppet i restaurangen varje fredag från och med 5/11. Varje fredag serveras en à la carte-meny med förrätt, varmrätt och dessert. Du bestämmer själv hur många rätter du vill äta eller om du bara vill komma förbi för ett glas vin.

Bjud med kollegorna på en after work nu när vi äntligen kan träffas ordentligt eller bjud med familj och vänner för att fira något ni missat.

 

Meny

Förrätter

– Jordärtskockssoppa med getost från Orranäs, picklad pumpa och svamp 95:-

– Vilttartar med svamp, pepparrot, brynt smör, rostad kavring, krasse och fänkålsmajonnäs 110:-

 

Huvudrätter

– Smörstekt ostronskivling med blomkålscrème, dinkel, rostad levain, hasselnöt, äpple, brynt smör och parmesan 195:-

– Skaldjurspasta på musslor, räkor, havskräfta, citron, persilja och vitlök 220:-

– Tuppinnanlår, rökt sidfläsk, svamp och syltlök med palsternackspuré, persilja och picklad rödlök 195:-

– Rosastekt hjortinnanlår från Johannishus gods med smörkokt spetskål, parmesan, stompad potatis med citron, svartpeppar och syrlig sky 275:-

 

Desserter

– Blåmögelost från Orranäs, inkokt päron, rostad havre 85:-

– Björnbärskompott, frozen yoghurt, lemoncurd, rostad vit choklad och lakrits 110:-

Boka bord

bokning@aggaboden.se eller 0457-36142

Drop-in i mån av plats.

 

Fler kvällar med kvällsöppet: 12/11  |  19/11

Publicerades: 7 oktober 2021

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer